Misiune, viziune și valori

MISIUNE:

Să oferim servicii şi produse de o calitate superioară, în timp util, la preţuri competitive.

VIZIUNE:

Să devenim cel mai important furnizor de produse şi servicii din domeniul construcţiilor – la nivel regional – şi să deţinem o reputaţie bazată pe performanţă şi proiecte definitivate cu succes.

VALORI:

Calitatea
Cheia succesului nostru este reprezentată de către angajamentul pentru calitate.

Siguranţa
Asigurăm un mediu de lucru sigur şi sănătos, respectând conceptul ,,zero accidente la locul de muncă’’.

Comunicarea
Credem cu tărie că, unul dintre elementele succesului şi al stabilirii unor relaţii de lungă durată este o comunicare eficientă. S.C. AGM GROUP GC S.R.L. încurajează dreptul de opinie şi exprimare, apreciind ideile expuse într-un mod clar, concis şi cu încredere.

Clienţii
Pentru a realiza proiecte care să le depăşească aşteptările, suntem în permanenţă atenţi la cerinţele şi nevoile clienţilor noştri. Dorim să stabilim relaţii de colaborare de lungă durată, care să fie bazate pe încredere şi integritate.

Agajamentul
Ne respectăm întotdeauna angajamentul asumat. La S.C. AGM GROUP GC S.R.L. veți găsi experiența şi expertiza necesară pentru a gestiona şi finaliza proiectul dvs. în timp util, în limitele bugetului stabilit şi pentru a obţine calitatea dorită.

Angajatii
Ne respectăm angajaţii, iar pentru a avea un personal cât mai bine pregătit investim continuu în formarea profesională a acestora.

Responsabilitatea
Încurajăm responsabilitatea la locul de muncă, fiecare persoană fiind direct responsabilă pentru acţiunile sale.

Respectul
S.C. AGM GROUP G.C. S.R.L. încurajează relaţiile bazate pe respect, colaborare şi o atitudine colegială.

Integritatea
Corectitudinea, onestitatea şi etica sunt elemente reprezentative pentru societatea noastră.

Inovaţia
Pentru a îndeplini chiar şi cele mai exigente cerinţe, investim într-o tehnologie performantă şi ne preocupăm constant de înnoirea, extinderea gamei de servicii şi produse.